( ͡° ͜ʖ ͡°)

5
1290 / 58
Zgłoś
Doładuj więcej

Aby dodać komentarz zaloguj się proszę.

Komentarze:

  • Darome
    Darome 5 miesięcy temu Odpowiedz

    Tymczasem ja nie używam drewna w kuchni, wszystkie przybory mogę wrypać do zmywarki i nic mi się nie zakleja :-)

    -1
  • tomilipin
    tomilipin 5 miesięcy temu Odpowiedz

    Mamy 2024 rok, nie trzeba już robić obrazków zaczynając od "Nikt:".

    -5
  • KamilSawicki
    KamilSawicki 5 miesięcy temu Odpowiedz

    @tomilipin Ale można, nikt tego nie sprawdza

    2
  • Frogy91
    Frogy91 5 miesięcy temu Odpowiedz

    Umyć to nie problem. Grunt, żeby nie było zaschnięte

    5
  • kemoiz
    kemoiz 5 miesięcy temu Odpowiedz

    Sporo ludzi pisze, że to jest do zmniejszenia oporu przy mieszaniu, ale to raczej efekt uboczny. Drewno nie jest nigdy w pełni odporne na różnicę temperatur oraz wilgoć. Niektóre takie wyroby, mają otwory do zapobiegania pękania na skutek rozszerzenia/kurczenia drewna

    13
  • 5daPpFGVqzOpHLtS
    5daPpFGVqzOpHLtS 5 miesięcy temu Odpowiedz

    @kemoiz To już na siłę było. Co to jest za problem, że ci się drewno rozszerzy o 100 mikronów? Z wilgocią to nie wiem o co chodzi. Wymyśliłeś sobie to na poczekaniu.

    edytowano: 5 miesięcy temu
    -7
  • Carlo Ventressca
    Carlo Ventressca 5 miesięcy temu Odpowiedz

    O chyba trzeba złożyć wniosek o instrukcje obsługi

    1
  • strza1eczka
    strza1eczka 5 miesięcy temu Odpowiedz

    Te kreski zmniejszają opór podczas mieszania. Polecam wyoblone kreski, łatwiej się je domywa.

    -4
  • mateusz-kowalski1

    Za małe to się za szybko zapchają, za duże, to za dużo jedzenia będzie przez nie przelatywać.

    1
  • 5daPpFGVqzOpHLtS
    5daPpFGVqzOpHLtS 5 miesięcy temu Odpowiedz

    To jest po to, żeby lepiej się mieszało i opór był mniejszy. Wystarczy pomieszać wodę takim i takim bez dziur to czuć różnicę. Natomiast wydawało mi się, że homo sapiens generalnie instynktownie widzi takie rzeczy.

    -8
  • xam333
    xam333 5 miesięcy temu Odpowiedz

    @perter jak już się zaklei żarciem to opór będzie identyczny jak bez dziurek

    3
  • a-ds
    a-ds 5 miesięcy temu Odpowiedz

    @xam333 jak ich nie myjesz, to twój problem.

    1
  • SzybkiBronek
    SzybkiBronek 5 miesięcy temu Odpowiedz

    @perter Opór mniejszy, przy mieszaniu wody lub jakieś lichej zupki. Wątpię czy przy gęstym sosie, gulaszu czy jajecznicy odczujesz różnicę. A dla tych zjebów co marudzą, że są dziury. Kipcie siebie takie bez otworów. Ja takie mam.

    2
  • NGA
    NGA 5 miesięcy temu Odpowiedz

    Co "nikt"? Co to za bezsens?

    -6
  • Trostem
    Trostem 5 miesięcy temu Odpowiedz

    Nikt: Ludzie którzy nie gotują: A zrobię jakiegoś głupiego mema o tym, jak nie ogarniam w kuchni

    -4
  • ELyon
    ELyon 5 miesięcy temu Odpowiedz

    @trostem ohh Ty mały hipokryto jeden Ty

    8
  • ELyon
    ELyon 5 miesięcy temu Odpowiedz

    Dołączę się do fanatyków zbierania minusów. Te trzy "kreski" ( nie żeby jakoś rzymsko) są świadectwem wyższej sztuki kulinariów ^^

    -7
  • standupnasiedząco

    @elyon są oznaką hierarchii w kuchni i stoją wyżej od "dwóch"

    0
  • de99ial
    de99ial 5 miesięcy temu Odpowiedz

    Dlatego wybieram takie bez tego gówna.

    25
  • KrulAnon1_Reaktywacja

    To się myje flej0 pjerdolona =)

    -26
  • Maedin
    Maedin 5 miesięcy temu Odpowiedz

    @krulanon1-reaktywacja Może wychodzi z założenia, że to zbędne, bo po 3 cm, brud sam odpada :P

    -3
  • KrulAnon1_Reaktywacja

    @maedin Faktycznie. Mam tak z kąpielą.

    -13

0.059755802154541